Massøren

D. 10. februar 2017 blev jeg uddannet sportsmassør fra den anderkendte Sportskropskole i Kastrup.

I november 2017 var jeg på kursus i japansk lifting, som er en cellefornyende, opstrammende og afstressende ansigtsbehandling.

Læs mere om behandlingerne her.

Januar 2018 blev jeg uddannet sportsterapeut, som er en overbygning af sportsmassøruddannelsen. Jeg har fået den nyeste viden om sportskader, forebyggelse, sports-akupunktur, triggerpunkts behandling, sport--MFR og refleksterapi.

I marts 2018 startede jeg på zoneterapeut-uddannelsen. I maj 2019 blev jeg færdiguddannet og er nu RAB-godkendt zoneterapeut.

I juni 2020 blev jeg ligeledes RAB-godkendt massør.

I februar 2020 startede jeg på en overbygning af zoneterapi, nemlig muskulær zoneterapi. Utrolig effektiv behandlingsform, der i flere tilfælde er

mere effektiv end massagen, da man kan gå ind og arbejde i dybden, med muskler man ellers ikke kan komme til så godt, med massagen. Jeg blev færdig som Muskulær zoneterapeut i september 2021.


Du kan booke tid til en behandling i min klinik ved at klikke her.


Hvis du har lyst, kan du også samle en flok venner/veninder, servere lidt lækkert for dem, og så kommer jeg hjem til dig og behandler jer. Ved sådanne arrangementer koster 30 minutters behanling 250 kr. Læs mere om denne behandling her.